Site Overlay

Termeni si Conditii

Folosirea acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Recomandăm citirea cu atenție a acestora.

A&C DELICIOUS FOOD S.R.L. funcționează conform tuturor prevederilor legislației României în vigoare. Ne asumăm dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o altă notificare.

A&C DELICIOUS FOOD S.R.L. nu răspunde pentru eventualele greșeli de tipar cum ar fi prețuri sau caracteristici ale produselor și își rezervă dreptul de a modifica orice este afișat greșit din cauza unor erori de editare, tehnice, de programare sau umane, dar și în cazul în care modificările sunt impuse de legile în vigoare.

Întregul conţinut al site-ului www.deliciousfood.ro – imagini, fotografii, texte, grafice, simboluri, logo-uri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date – este proprietatea A&C DELICIOUS FOOD S.R.L. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996). Folosirea – de către orice persoană fizică sau juridică – fără acordul companiei A&C DELICIOUS FOOD S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
În cazul în care considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această secțiune.

Orice conflict aparut între A&C DELICIOUS FOOD S.R.L. și clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de compentența instanțelor românești. Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.deliciousfood.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată autorităților competente.